vrijdag 14 februari 2014

badkamer fase 2.....

leuk als je een berichtje achterlaat:)
stoute schoenen aangetrokken en door reacties van jullie, dank!! heb ik de tegels van de badkamer(muren) geschilderd met muurverf van ptmd, gemengd met een potje muurverf mudgrey(merk weet ik zo even niet..)

zoals je ziet is het een verschil met de vloer! ik heb de helft van de badkamer gedaan, eerst testen....
en vlg week hoop ik de andere kant te doen met de eggshell van pure and original, dat is makkelijker daar zit al een lak in.

ik heb nu alles met een matte parketlak eroverheen gedaan....en drie keer raden......viel de pot om!!
heb ik weer......ben nogal een kluns die altijd impulsief te werk gaat:) dus heb ik verder afgelakt vanaf de vloer, haha
gelukkig is het kleurloos, maar wel erg plakkerig:(

dit blakertje kocht ik poosje gelden bij de kringloop(zie vorige posten..) heb m behandeld met old grey muurverf, en bij gebrek aan bakpoeder, heb ik er vanillepudding over gestrooid:) tsja als ik iets in mn koppie heb, dan zal dat hoe dan ook moeten gebeuren:) het leuke ervan is dat er een iets gelige waas verscheen:))) hahaha het ruikt nog lekker ook..
het andere werkbankje is weer weg, en heb nu deze houten bok neergezet, die heb ik allang, en ineens zag ik het licht, deze staat hier toch prachtig, dat ik daar nu niet eerder aan heb gedacht, stom.

hier is het ook veranderd...deze drie schalen kocht ik bij de kringloop( 4 euro totaal!) ze zagen er echt niet uit, jammer maar heb geen "voor"foto....zelfs met chloor werden ze niet gaaf.....dus kregen ze het zelfde recept als het blakertje...kennen jullie dat? dat je niet kunt wachten tot iets droog is? ik moet het dan nog net snel doen voordat ik de jongste ging halen van de pszaal.....het MOET dan nog snel ff ingericht zijn.....om het plaatje voor mezelf goed te hebben:)
kom dan ook daardoor weer te laat bij school aan.......met verf nog op mn handen, en vaak in mn kleding en haren....

maar goed, vind het zelf wel leuk geworden, kritiek mag hoor!!!

heb er alleen wat drijfhout en een nagelborsteltje ingelegd....erboven hangt een grote krans, maar die hangt nog niet goed naar mn zin, dus een foto daarvan volgt nog:)

tot zover fase 2.....

en alle reacties die ik kreeg, erg leuk, en herkenbaar!!

lieve groetjes, Inge

37 opmerkingen:

  1. Dat is mooi geworden. Ik durf het bij ons niet aan. De badkamer is zo klein, we lopen geregeld met onze armen, billen enz...langs de muur. Ben toch bang dat het er dan snel afgaat. Bij jou staat het in ieder geval mooi!
    Liefs Patricia.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent echt niet te houden hè, maar het is zó leuk om te lezen hoe je overal je ziel en zaligheid in legt. Dit ziet er goed uit hoor, knap dat je dat aandurfde. Het is tenslotte toch iets anders dan een schaal, als dat laatste mislukt is het minder erg vooral als ie van de kringloop komt ;-). Succes met het vervolg.

    Fijn weekend en liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inge wat is dat mooi geworden…ook veel sfeervolle spullen in je
    badkamer….kom je de eerste uren niet uit bad…. :-)
    Fijn weekend
    Liefs Kathy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vanillepudding? hihi je zal denk ik vanillepoeder bedoelen? Maar je drie schalen zijn prachtig!! Echt heel heel erg mooi. Heel herkenbaar, van de week had ik een afspraak ergens en voor de afspraak nog even naar de winkel om kleuren voor een fotoshoot uit te zoeken, even proberen, en nog eens proberen op mijn hand..en voor ik het wist zat ik helemaal onder de zwarte, grijze, bruine kleuren..de vrouw achter de kassa had gelukkig een doekje allesreiniger voor me zodat ik uiteindelijk nog netjes op de afspraak verscheen. Als mijn hoofd vol is van iets dan raak ik soms even de verbindingen kwijt! hihi maar het heeft wel resultaat opgeleverd Inge! Goed gedaan.
    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat zou mij nu ook kunnen gebeuren dat zo'n pot omvalt......als ik iets in mijn hoofd heb dan moet het ook nu gebeuren dan ben ik ook roekeloos bezig. Maar het is heel mooi
    geworden met mooie spullen!

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, wat een gezelligheid in de badkamer! Hier ga je echt voor je lol heen en soppen is ook geen straf! Zelf heb ik een ontzettende hekel aan badkamers soppen..haha!
    Geniet ervan..ennuh..dat de pot om kan vallen zou mij ook kunnen gebeuren, je wilt het dan iets te snel en hup, weer wat extra werk erbij..geeft niks!;)

    Lieve-Groetjes, Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De tegels zijn mooi geworden. Veel meer een landelijke sfeer nu. Samen met de sfeervolle aankleding is het erg mooi geworden.
    Fijn weekend. Groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi geworden!! Ben benieuwd naar het geheel ;-)
    fijn weekend,
    Groetjes Fleur

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat goed gedaan met de verf op je tegels ,en de schalen zijn echt leuk en met vanille pudding Hoe verzin je het !
    Liefs ida

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super zeg, wat een resultaat! Helemaal geweldig! Moet je hier nu nog een lak overheen doen of blijft het zo goed.....?
    Succes met het laatste stuk.

    Fijn weekend

    Lieve groet

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hey Inge, kritiek? Waarop, ziet er geweldig uit. Puddingpoeder hahaha, hoe kom je erop. Er steekt n nieuwe trend op, vanaf nu gooien we er gewoon poeder op wat voor handen is. Ik vind je bok een dotje!! Dat is t leuke ervan om íneens'een ingeving te krijgen, gewoon kicken.
    Ik vind verven leuk maar t inrichten/ plaatsen vind ik ook veel leuker en denk dat iedereen zich er wel in kan vinden :))
    Fijn weekend en succes met de andere helft, een idee om te onthouden
    lieve groet Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooi gedaan!
    Ik zie het helemaal voor me hoe jij lekker bezig bent....hahaha!
    Geniet van een mooi weekend!
    Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtig geworden zeg, gaaf dat je het gewoon gedaan hebt, staat toch veel mooier. Gewoon niet bang zijn, ik verf ook overal overheen en loop dan met de spetters overal op hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gewoon doen is tegenwoordig het motto. En kijk eens wat een resultaten dat oplevert! Mooi geworden. Ook je schalen vind ik prachtig geworden. En dat ze nu ook nog zo lekker ruiken...prima vondst, hihi.
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat je allemaal wel niet kunt doen met vanillepudding...haha!
    Maar je badkamer is heel mooi geworden. Leuk ingericht met mooie spulletjes!

    Fijn weekend,
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ooh, Inge wat is het weer mooi geworden! En dat ondanks je pech. dat zou mij nou nóóóít overkomen! (maar niet heus) Een aantal jaren geleden was ik buiten aan het verven en gleed ik van het trapje af.....de pot verf over mijn hoofd!! En het was nog donkerblauw ook nog. Man en zoon hebben er eerst een foto van gemaakt en hebben me toen pas geholpen, flauw hè.
    Dus.....het kan nog erger.
    Maar bij jou ziet het er in ieder geval prachtig uit, echt landelijk toch?

    Fijn weekend
    groet Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  17. knap gedaan!!
    Het ziet er erg gezellig uit , geniet ervan!
    groetjes en héél erg fijn weekend, Leen

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Je badkamer ziet er erg gezellig uit, Inge.
    En al het verven en allerlei objecten een make-over geven: je hebt eer van je werk!
    Nog een mooi weekend!

    Lieve groet,
    Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik zie het zo voor me hi hi hoe jij bezig bent, je badkamer ziet er gezellig uit hoor.

    Liefs, marjonel

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Je klus is gelukt hoor, knap dat je dat aandurft, maar met een geslaagd einde.
    Leuke vondsten weer, mooi als je leuke spullen kunt vinden.

    Lieve groetjes, Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Haha, ook ik zie het voor me hoe jij bezig bent. Verven laat ik heel graag aan Jan over, want het lukt gewoon niet meer met mijn handen.
    Heel soms ben ik eigenwijs en denk ik dat ik het zelf ook wel kan. Maar dan moet Jan het toch afmaken, dus ik begin er niet meer aan.
    Maar je hebt een mooie badkamer gemaakt. Ik ben al lang blij dat ik er zelf op kan hihi, dus hier alleen het nodige op de badkamer/douche....

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Jij durft hihi.....maar wel erg mooi zeg......balen dat die bus om viel....
    Fijne avond Inge....
    Lieve groet,Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Heel mooi effect en voor betrekkelijk weinig....zo kun je er nog jaren tegen met je badkamer! Echt een hele mooie sfeer!

    Groetjes Dinka

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hahaha herken mezelf, iets in je kop hebben en kost wat kost.. en dan nog eens te laat komen met verf overal, :-) haha
    Ik vind je schaaltjes erg gelukt, schitterend idee, vanillepudding-poeder :-)
    En wat een verschil je badkamer zo geverfd.. verdorie ik zit hier ook met zo'n wit-tegeltjes-geval en nu doe jij me erg twijfelen om die niet gewoon even met verf aan te pakken.. manlief gaat vloeken :-)
    Fijn weekend
    Liefs Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hihi, zelfs met vanillepudding weet jij wat te maken! Ik herken het gekluns, ik heb een bak verf in mijn handen en een kwast en die kwast komt dan weer tegen een andere muur aan, lekker bezig! Je badkamer wordt mooi met een warm gezellig sfeertje!
    Lieve groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Erg mooi geworden, veel sfeervoller die wand zo!
    Ik ben ook helemaal weg van je bok/bankje. Staat er onwijs mooi bij...

    P.s: Geen kritiek voor je schalen hoor, ik vind ze goed gelukt!!

    Liefs Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Je bent niet enige hoor! Ik heb ook altijd verf in mijn haar. Iedereen vindt dat dat helemaal bij me hoort hi hi. Je badkamer is erg mooi geworden. De houten bok vind ik ook prachtig. Het ziet er allemaal super sfeervol uit.
    Fijne week. Groetjes van Aleta

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Mooi gedaan Inge!, jij bent ook echt een bezige bij :-)) heel sfeervol allemaal.

    Groetjes, Dorine

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Prachtig geworden! wat een uitdaging!, wij hebben ook van die witjes en ook een lichte vloer waar ik enorm van baal. Hoe doe je dat... moet je eerst ontvetten en een primer erover doen? en dan kalkverf?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. doen!
      ik heb er muurverf zo opgezet, en daarna parket lak over....maar je kunt ook een krijtverf nemen bv die van pure and original en dan de eggshell,daar zit al een lak in, die ga ik zelf op de andere kant doen, dus hou mn blog maar in de gaten:)
      groetjes! Inge

      Verwijderen
  30. Mijn gedachten waren goed...veel plezier morgen.
    Hier ga je geen spijt van krijgen.

    Groetjes,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  31. word erg leuk je badkamer
    groet caro

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Erg mooie badkamer! Er is ook leuk gebruik gemaakt van mooie accessoires en details!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Aparte smaak zeg, maar ziet er wel heel leuk uit moet ik zeggen!

    BeantwoordenVerwijderen

laat hier een reactie achter..