donderdag 3 januari 2013

het zonnetje; 2013!

gistermorgen scheen de zon zo mooi naar binnen in de keuken, goed begin van 2013.
 voor de oplettende kijker, dit wijntafeltje is dus verhuisd vanuit de kamer naar de keuken, en de lamp ook, deze kap heb ik geschilderd met muurverf! zelfde kleur als binnenkant kast, tja je moet wat als je , je lampenkap niet meer mooi vindt....
 dit bogen kastje; is van donker teakhout, en ik vond m steeds lelijker worden, dus verdween het naar de achtergrond..(gang, boven, hal, en tenslotte helemaal uit beeld) toen creme geschilderd, was ie weer leuk voor de hal, maar nu ik de grijzige, taupe kleuren heb ontdekt, moest dit kastje er ook aan geloven.
de buitenkant is taupekleur, en de binnenkant een grijzige teint.En nu?? ben ik er heel blij mee; en mag ie zelfs in de keuken staan!
 deze tikte ik op de kop voor 10 euro! YES! met een lantaarn van de kringloop(1.50), en twee glazen stolpjes(voor 2.50 pstuk!) kijk das nog eens leuk.
de vogeltjes(goed kijken) zijn voor ons peutertje er in gehangen, (ze vindt ze zooooo lief) in t midden een grote kaars, geeft mooi sfeertje savonds.( t zijn van die druivenstronken)

7 opmerkingen:

  1. Wat een sfeervolle hoekjes Inge...en die koopjes zijn gaaf hè? Dat vind ik ook altijd nog leuk, om weinig iets bijzonders te scoren!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig bij jou in de keuken, wat een uitvinding he de kringloop.
    Fijn weekend groetjes, Marjonel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gezellig, en gaat dat schilderen van die kap goed.

    Fijn weekend
    Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er gezellig uit ! En dat van die lampenkappen herken ik wel , zo heb ik er ook eens 2 geverfd. Gaat prima ;)
    Fijn weekend !

    Groetjes Fleur

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je bent lekker bezig geweest. Leuk om hier en daar wat te veranderen en het is wel heel leuk om voor zo weinig geld mooie spulletjes te vinden!
    Fijn weekend! Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie hoekjes heb je gemaakt en wat kan kleur een verschil maken...taupe is hier ook favoriet, het maakt de meubels warmer van kleur...
    Maak er een mooi weekend van,

    Een lieve groet,
    ♥Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je bent weer goed bezig hoor :)
    Gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen

laat hier een reactie achter..